Sthlm Pride 2015!

Publicerad - söndag, 07 juni 2015

Sthlm Pride 2015!

Praktisk information Sthlm Pride 2015

Vi samlas klockan 12:00 i parken vid Mariatorget (som förra året) under Kriminalvårdens flagga.

I parken kommer det att finnas mackor och dryck för de som önskar. Sista svarsdatum till HBTQ-föreningen för deltagande i parken vid Mariatorget innan paraden är fredag den 24 juli. Anmälan gör du via mailadress: kontakt@kvhbtq.se. Syftet med att anmäla sig till paraden är att vi vet på ett ungefär hur mackor och drickor vi ska beställa. Att gå i paraden kräver självklart ingen anmälan, utan det är bara att hoppa in i tåget.

Paraden går av stapeln klockan 13.00 med start ifrån Mariatorget. Valet är fritt att antingen gå i sin uniform eller att gå civilt klädd. Dock viktigt att tänka på att vi går som representanter för en myndighet. Alkohol är därför inte lämpligt att förtära under paraden. Det råder även ett alkoholförbud i paraden.

Tanken är att vi även i år kommer att ha en lastbil med ljudanläggning. Vill man därför stå på lastbilsflaket under paraden, får man vara på plats i god tid. Efter paraden är det fritt att återigen samlas under Kriminalvårdens flagga och avsluta dagen med en gemensam fika eller matbit. Dock står inte kriminalvården för detta. Paraden tar ca två timmar eller mer och avslutas på Östermalms IP.  Gåvänliga skor och en extra vattenflaska är därför värdefullt.

Vid frågor och funderingar kontakta oss via föreningens mejladress

Väl mött!

Styrelsen